Velkommen til St. Sunniva – Malteser Riddernes Hospitalsorden Norge

Om oss

Malteser Riddere over hele verden har som motto «pro fide pro utilitate hominum», som fritt oversatt fra latin betyr «for troen til fordel for menneskeheten».I dette ligger det at vi er en religiøs kristen organisasjon som arbeider med humanitære spørsmål til det beste for våre medmennesker. 

I 900 år har ulike forgreninger av Johanitter og Malteser Riddere kontinuerlig jobbet rundt om i verden med omsorg for de nødlidende.
 
I dag med alt fra sykehusdrift til ambulanse tjenester. I Norge har St.Sunniva fokusert på å hjelpe kreftsyke barn, ungdom og deres familie. Ås Maltesergruppe har i mange år jobbet med dette formålet underlagt det danske komturiet Dagmar, og ble i 2016 belønnet for sitt arbeide med et eget norsk commandery som har fått navnet St. Sunniva.
Som giver, samarbeidspartner eller støttespiller kan du være sikker på at 100% av din gave går til et av våre prosjekter som du velger å bidra til. Driftskostnader og administrasjon, reiser, etc, blir i sin helhet dekket av medlemmene via kontingent og/eller egne bidrag.

Besøk gjerne vår Facebook-side for mer informasjon:

https://www.facebook.com/OSJStsunniva

 

 

Jan Helge Kalvik

Admin St. Sunniva

Legg igjen en kommentar