International Herald nr. 4/2021

International Herald nr. 4/2021

Juleutgaven av OSJ International Herald er publisert, og på sidene 58 og 59 omtales aktiviteten i Norge. Den globale pandemien skaper stadig større utfordringer, men det er også lyspunkter som gjør hverdagen litt lysere for de som trenger det mest.

– Kreft tar ikke juleferie selv om vi gjør det, forteller leder Frank Jakobsen, Commandery St. Sunniva, som også er Nordisk Prior for Order of St. John of Jerusalem, Knights Hospitaller, Malta. 
Radiumhospitalet står organisasjonen nær, og i juleutgaven møter du blant andre fritidsleder Thora Kollenberg, Frank Jakobsen og sykepleier Hanne Johnsen. Se vedlagte pdf OSJ+HERALD – 4_2021.pdf  for å lese hele julemagasinet.
 

Jan Helge Kalvik

Admin St. Sunniva

Legg igjen en kommentar